ONS VERHAAL

Thomas Lijten bedacht in de winter van 2019 een nieuw concept, met inspiratie van zijn reizen in het buitenland. Een uniek concept in Veenendaal waar we ons vooral focussen op wat we al heel lang doen, namelijk ijs maken!

Bij ZAZU proberen we ons steentje bij te dragen aan onze gemeenschap. We werken samen met verschillende organisaties in Veenendaal om ook mensen te voorzien van ons heerlijke ijs aan mensen die het niet zo breed hebben.

Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor ons ijs. Met inspiratie van mijn reizen uit het buitenland ben ik altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten en verrassende smaakcombinaties. Bij ZAZU zul je altijd iets leuks tegen komen wat je nog niet eerder hebt geproefd.

OVER ZAZU GELATOBAR

Geopend op 1 juli 2020 aan het stadsstrand in Veenendaal door Thomas Lijten.

VERS BEREID

Vers bereid ijs, dat proef je. Dagelijks staan we in onze ijsbereidingskeuken en maken we vele lekkere smaken ijs.

VERRASSEND LEKKER

Met tropische smaakcombinaties is het altijd genieten bij ZAZU. Doe eens gek en laat je meenemen op een reis van bijzondere smaken.

UNIEKE RECEPTUUR

Ons ijs is volledig vernieuwd. We maken ons ijs met heerlijke verse producten  en importeren de beste ingrediënten uit heel de wereld.

OVER THOMAS LIJTEN

IJsbereider sinds zijn 17e, gepassioneerd over eten en drinken maar bovenal een creatief ondernemer met een hart voor Veenendaal.

HART VOOR VEENENDAAL

Het in 2015 lege stadsstrand, de vooral nog leegstaande nieuwbouw is inmiddels verleden tijd. Met veel plezier heeft Thomas bijgedragen aan het creëren van een mooi stukje Veenendaal.

DE JONGE 100 in 2016

Jaarlijks stelt Ondertussen.nl een lijst van de 100 meest veelbelovende jongeren t/m 25 jaar van Nederland samen: De Jonge 100. Thomas staat in 2016 op de lijst van De Jonge 100.

YOUNG CREATORS AWARD

17 feburari 2017 – Thomas wint de Young Creator of the Year 2017 Award. Geselecteerd uit ruim 22.000 jonge ondernemers. Nog steeds is Thomas de community van Young Creators erg dankbaar.

GEDOOPT

17 april 2022 – Thomas laat zich dopen in de mozaïek0318 gemeente. Sinds zijn doop is niet alleen zijn leven maar ook de ijssalon veranderd. Van altijd een doel opzich, naar en middel om te dienen!  Wil je zijn gehele getuigenis lezen?

Lees meer
0
Jaar oud
0+
Personeelsleden
0
Krant interviews
0
Radio interviews
0+
Gastlessen

Opzoek naar een gastspreker of een bijbaantje?

Neem contact op met Thomas. Wil je een afspraak in de IJssalon in Veenendaal, bel of mail dan even voor een afspraak.

Contact