ONZE KLANTEN

HORECA IJS

Wij zijn trots op het feit dat we overheerlijk ijs maken voor de horeca. Ons ijs wordt op ambachtelijke wijze bereid met verse ingrediënten en natuurlijke smaakstoffen. Hierdoor krijgt ons ijs een unieke en onweerstaanbare smaak die je nergens anders zult vinden.

Naast onze standaard smaken, bieden wij ook de mogelijkheid om samen met ons nieuwe smaken te ontwikkelen. Of het nu gaat om een bijzondere smaakcombinatie of een uniek recept dat perfect past bij jouw horecaconcept, wij denken graag met je mee. Samen maken we het lekkerste ijs voor jouw gasten! Zo maakte we voor Restaurant Bite Moerasspirea ijs van een kruid die we geplukt hebben in de regio. Voor een Aziatisch thema diner voor Catering Groep Nederland maakte we Mandarijn Sesam ijs en Yuzu ijs.

Wij begrijpen dat je als horecaondernemer kwaliteit en service hoog in het vaandel hebt staan. Daarom streven wij er altijd naar om het beste ijs te leveren en bieden wij een uitstekende service.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte smaken voor jouw horecaonderneming. Kom snel langs in onze ijssalon en proef zelf het verschil!